معرفی انواع دستگیره در کابینت آشپزخانه
انتخاب نوع مناسب دستگیره به عنوان یکی از اجزا مورد استفاده در زیبایی کابینت و آشپزخانه از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در زیر به بررسی انواع دستگیره خواهیم پرداخت.
دستگیره مخفی ( بدون دستگیره )
از مزایای این دستگیره می توان به یک دست بودن کابینت ها اشاره کرد. این حالت طرفداران خاص خود را دارد و می توان گفت که گزینه مناسبی برای استفاده خواهد بود.
کابینت های با دستگیره های مخفی معمولا در دو نوع در بازار کار وجود دارند که عبارتند از :
کابینت با دستگیره مخفی فاقد یراق مخصوص: در کابینت های بدون دستگیره فاقد یراق با کوچکتر گرفتن سطح درب کابینت ها نسبت به سطح بدنه آنها و ایجاد یک شکاف در آن مستقیماً از خود درها به عنوان دستگیره استفاده می کنند.
کابینت با دستگیره مخفی دارای یراق : در این نوع دستگیره، علاوه بر کوتاه گرفتن ارتفاع یا عرض درب کابینت ها در داخل کابینت و پشت درب آن یک پروفیل مخصوص جهت بستن فضای خالی بین در و کابینت استفاده می کنند. ویدیو زیر این نوع پروفیل را به خوبی نمایش می دهد.
بهتر است بخوانید: 11 طرح زیبا از کابینت های بدون دستگیره آشپزخانه
دستگیره فشاری ( مگنتی )
دستگیره های فشاری که در بازار به نام مگنتی نیز شناخته می شوند در دسته دستگیره های مخفی قرار دارند. این دستگیره در داخل کابینت و در گوشه های انتهای درب ها نصب خواهد شد. دستگیره های مگنتی دارای یک اهرم مکانیکی فنر مانند است که که با فشار دادن گوشه درب موجب باز و بسته شدن درب کابینت می شود. می توانید ویدیو زیر را برای درک بهتر موضوع مشاهده نمایید.
دستگیره های شاخه ای ( پروفیلی )
این نوع دستگیره ها به صورت شاخه های حداقل سه متری در بازار عرضه می شود که بسته به ابعاد درب کابینتها برش خورده و مستقیما بر روی لبه آنها نصب می شود.
دستگیره مدرن
دستگیره های مدرن همانطور که از نامش مشخص است دارای ظاهری ساده و به دور از هرگونه جزئیات اضافه می باشد و زیبایی خود را در سادگی نشان می دهد.
دستگیره کلاسیک
دستگیره های کلاسیک نیز مانند نام خود دارای جزئیات فراوان در شکل و ظاهر خود هستند.
دستگیره سرامیکی
دستگیره های سرامیکی تا حدودی شبیه به دستگیره های کلاسیک هستند، دارای جزئیات فراوان به اضافه یک لایه سرامیکی بر روی آن